· Z kim się utożsamiasz? |
~Gudson
|
Dodany dnia 16-08-2011 14:46
|
Zbanowany

Dom: Gryffindor
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 159
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 05.08.11
Medale:
Brak
|
Bellatrix+Ron+Hermiona= wybuchowa mieszanka.
Mam kilka cech każdej postaci. Jak Ron panicznie boję się pająków, jak Hermiona mam włosy (Hermiona w dalszych częściach), Bellatrix zostanie moja tajemnicą 
Pozdrowienia!
 |
|
|
~pannaweasley
|
Dodany dnia 16-08-2011 14:52
|
Użytkownik

Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru
Punktów: 137
Data rejestracji: 22.07.11
Medale:
Brak
|
Zdecydowanie do Luny jestem najbardziej podobna z charakteru. Odstaję od innych, żyję w takim marzycielskim świecie. Potem to chyba do Hermiony, jeśli mam włosy nie prostowane wyglądają podobnie jak do niej, i jestem stanowcza, lubię się uczyć, taki ze mnie mól książkowy 
Kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zaprzeczeniem egoizmu, zaborczości, jest skierowaniem się ku drugiej osobie, jest pragnieniem przede wszystkim jej szczęścia, czasem wbrew własnemu.
Siemka drogi Gościu
|
 |
|
|
^N
|
Dodany dnia 16-08-2011 15:02
|
Administrator

Dom: Hufflepuff
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -16005
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 31.12.09
Medale:
|
Po pierwsze Oliver Wood. Tak jak on mogę zanudzać ludzi gadając o sporcie, zwłaszcza o piłce nożnej. Następnie do Georga albo Freda, bez różnicy. Cięte riposty i robienie ludziom dowcipów. No i jeszcze do Tonks podobna jestem. Niezdara ze mnie. |
 |
|
|
~Evanesco
|
Dodany dnia 16-08-2011 16:26
|
Użytkownik

Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 197
Data rejestracji: 16.08.11
Medale:
Brak
|
Hymmm... ja jestem wybuchowa mieszanką ,mam w sobie coś z Hermiony jestem pomocna, miła , uczciwa i lubię sie uczyć, mam coś z Rona bo jestem śmieszkiem ,mam coś z Harry'ego lubię ratować innych i jestem wybuchowa ,no i jestem też trochę jak Ginny.  |
 |
|
|
~Niewidzialna
|
Dodany dnia 21-08-2011 19:00
|
Użytkownik

Punktów: 142
Data rejestracji: 19.08.11
Medale:
Brak
|
Oj ja to mieszanka wybuchowa... Luna - wariatka, bliźniacy - dostarczam śmiechu przyjaciołom, Ron - boję się pająków i wgl strachliwa jestem, Sneap - bo lubię wkurzać ludzi których nie lubie i Mcgonagal - bo uwielbiam sprawiedliwość i ,,nie wpadanie'' w tarapaty 
Tak, to ja 
|
 |
|
|
~pommeraie
|
Dodany dnia 21-08-2011 19:46
|
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Punktów: 151
Data rejestracji: 05.08.11
Medale:
Brak
|
Oh, zdecydowanie Hermiona. Jak ona lubię się uczyć, czytać mnóstwo książek, niezbyt lubię łamać jakieś zasady. Cenię też moich przyjaciół, którzy zawsze mogą ma mnie liczyć. Często mój brat, mama i kuzyn porównują mnie do niej. ;3 |
 |
|
|
~wingardiosa
|
Dodany dnia 23-08-2011 22:23
|
Użytkownik

Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 22
Data rejestracji: 23.08.11
Medale:
Brak
|
Ja najbardziej utożsamiam się z Severusem ( często kryję swoje uczucia) , Hermioną ( czytam bardzo dużo książek, niestety mam opinię kujona) , Ginny ( pomocna, wrażliwa, dążę do postawionego sobie celu) 
wingardiosa dodał/a następującą grafikę:

[61.17KB]
|
 |
|
|
~zaeli
|
Dodany dnia 25-08-2011 13:42
|
Użytkownik

Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1201
Data rejestracji: 06.06.11
Medale:
Brak
|
Ja utożsamiam się z Hermioną - też zawsze mam świetne stopnie (przez co też oczywiście opinię kujona) no i bardzo lubię książki. Nawet z wyglądu jestem do niej trochę podobna 
<3
|
 |
|
|
~Rose Granger
|
Dodany dnia 25-08-2011 14:31
|
Użytkownik

Punktów: 1200
Data rejestracji: 25.02.11
Medale:
Brak
|
Jeśli o mnie chodzi: 80 % Luny i 20% Tonks. Taka zwyczajna marzycielka, mająca własny świat. Patrząca (zwykle) optymistycznie na to, co wokół niej. Po Tonks mam skłonność do niezdarności: przewracam/wylewam/potykam się i inne tego typu rzeczy, które przydarzają mi się najczęściej wtedy kiedy bardzo się pilnuję, żeby to się nie stało. Gdzieś tam jeszcze w tych stu procentach, znajdzie się troszkę zamiłowania do nauki Hermiony (nie jakieś skrajne kujoństwo, po prostu lubię się uczyć nowych rzeczy, poznawać, odkrywać i ogólnie bibliotecznor11;księgarniane ze mnie stworzenie.) i skłonność do złośliwości, uszczypliwości i kipienia ironią Dracona Malfoy'a. Nie zawsze dobrze wychodzę na tym ostatnim, ale cóż... 
Edytowane przez Rose Granger dnia 25-08-2011 14:33 |
 |
|
|
~piecka21
|
Dodany dnia 25-08-2011 15:17
|
Użytkownik

Punktów: 1213
Data rejestracji: 27.07.09
Medale:
Brak
|
Ja mysle, ze chyab Neville Longbottom, zazwyczaj neismialy malo wierzacy w siebie ale czasme potrafiacy sie postawic i wyrazic swoja opinie jak sie zdenerwuje 
|
|
~Faria7
|
Dodany dnia 25-08-2011 17:31
|
Użytkownik

Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2652
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 10.06.11
Medale:
Brak
|
Ja utorzsamiam się trochę z Hermioną, trochę z Ginny i trochę z Luną. Dużo osób twierdzi że jestem podobna do Ginny  |
 |
|
|
~Harryyy
|
Dodany dnia 25-08-2011 17:52
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 18
Data rejestracji: 15.04.11
Medale:
Brak
|
Upodabniam się w 50 % do Dracona Malfoya, ale tego "po przemianie" w VII cz.
10% Tom Riddle
39% Harry Potter za jego odwagę.
1% Hermiona Granger
- Tak, zasuwa do Komnaty Tajemnic na filiżankę herbaty ze swoim jadowitym sługą - dodał George, chichocąc.
OD CNOTY GRYFONÓW
KRETYNIZMU PUCHONÓW
I WIEDZY O WŁASNEJ WSZECHWIEDZY KRUKONÓW
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!!!
|
 |
|
|
~gabrysia6210
|
Dodany dnia 25-08-2011 18:10
|
Użytkownik

Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 262
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 16.08.11
Medale:
Brak
|
Ja utożsamiam się z Ginny,Tonka,Hermioną i Syriuszem(Chciałabym się zamieniać tak jak on w psa).
Ale przede wszystkim z Ginny.
-Pan Glizdogon życzy profesorowi Snape'owi miłego dnia i radzi mu umyć włosy, bo kleją się od łoju.
Bystrości Krukonów
Lojalności Puchonów
Sprytu Ślizgonów
Naucz nas Gryffindorze!
|
 |
|
|
~Ronnie
|
Dodany dnia 27-08-2011 16:04
|
Użytkownik

Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 59
Data rejestracji: 27.08.11
Medale:
Brak
|
Wydaje mi się że mam dużo z Rona i Hermiony.. dziwne połączenie, ale tak jest. Co do Rona to jestem wybuchowa, mam poczucie humoru, lubie łamać zasady, potrafie się śmiać z wielu rzeczy a czasem z niczego , okropnie boje sie pająków.
A jeśli chodzi o Hermione to bywam czasem rozsądna jak ona, nie lubie kłótni, nie boje się zaryzykować, cenie sobie prawdziwych przyjaciół i szczerość no i koooocham książki ! : D
|
|
~RedQueen
|
Dodany dnia 27-08-2011 16:15
|
Użytkownik

Ranga: Horkruks
Punktów: 7249
Data rejestracji: 11.01.11
Medale:
Brak
|
Ja utożsamiam się z:
Tonks - tak samo jak ona jestem strasznie niezdarna i mam pecha
Luna - jak ona mam trochę nie po kolei w głowie 
Ron - jak on panicznie boję się pająków 
Edytowane przez RedQueen dnia 27-08-2011 16:19 |
 |
|
|
~katt
|
Dodany dnia 29-08-2011 22:09
|
Użytkownik

Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 84
Data rejestracji: 29.08.11
Medale:
Brak
|
pomimo mojej płci to zdecydowanie 100% Severus Snape;>
do tego stopnia, że notorycznie łażę w jego stroju ^^'
w książce przeżywałam każdy fragment, w którym się pojawiał, a jego śmierć była dla mnie potwornym ciosem.
Do tej pory marzy mi się poznać kiedyś człowieka, który będzie mi go przypominała zarówno charakterem, jak i wyglądem ;p |
 |
|
|
~wioniew
|
Dodany dnia 30-08-2011 00:05
|
Użytkownik

Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 366
Data rejestracji: 28.08.11
Medale:
Brak
|
Hmm.. Jestem niezdarna jak Tonks oraz mam wybuchowy charakterek jak Ron, ale również lubię ukrywać swoje uczucia jak Snape, nie lubię się otwierać, wolę raczej udawać wesołą, lub wredną, zależy od nastroju, nie pokazując sowich prawdziwych emocji. Ogólnie myślę, że jestem jakąś taką raczej mieszanką postaci. Nie ma takiej, do której byłabym szczególnie podobna. ;D
|
~Alex Verie
|
Dodany dnia 15-10-2011 21:17
|
Użytkownik

Ranga: Redaktor Proroka
Punktów: 1012
Data rejestracji: 25.08.11
Medale:
Brak
|
Ja? Pansy, Draco i... Luna! Tak ona jest taka szalona! Pansy? Hm... Typowa Ślizgonka Draco? Co tu mówić, charakter bardzo podobny... Jeszcze trochę mam z Hermiony... Hmm.... No i trochę ze Snape'a... I trochę Tonks. Jestem trochę roztrzepana .
Edytowane przez Alex Verie dnia 18-07-2012 13:45 |
 |
|
|
~Seva
|
Dodany dnia 15-10-2011 22:17
|
Użytkownik

Ranga: Redaktor Proroka
Punktów: 1036
Data rejestracji: 18.09.11
Medale:
Brak
|
Ja właściwie to już utożsamiłam się z Severusem, co też odważyło się powiedzieć mi kilka osób...,że jestem "ZA bystra, sarkastyczna, mam za dużo tajemnic itd. itp. a mi to właściwie pasuje, bo co ludzie mają o mnie tyle wiedzieć? "Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz"no nie? (I <3 my Sev)
klik-->http://hogsmeade....ad_id=5645 klik<---
Od głupoty Gryfonów
Od kretynizmu Puchonów
i od przemądrzałości Krukonów
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!
<3
- Profesorze Snape? - Harry stał przy swoim miejscu i jakoś dziwnie się uśmiechał.
- Tak, Snape? - odparł zapytany.
Harry rozejrzał się, upewniając, czy wszyscy słuchają.
- Chciałem tylko podziękować, ojcze.
I usiadł.
A wraz z nim kilka ciał uderzyło o podłogę. Może więcej niż kilka. Minerwę złapał Albus, a Sinistra wymsknęła się z rąk Flitwicka.
-To było dobre, panie Snape.
- Wiem. I myślę, że szybko się przyzwyczaję.
Kilka kolejnych osób przywitało się z podłogą. Ron był jedną z nich, a Hermiona tylko się uśmiechnęła, wylewając na niego wodą. Teraz wszystko miało być już dobrze.
~"Mroczny Znak" -Zilidya
"Zawsze
czułam się
jak obca osoba
gdy byłam dzieckiem"
|
 |
|
|
~dastanblack3000
|
Dodany dnia 30-10-2011 10:59
|
Użytkownik

Ranga: Członek Wizengamotu
Punktów: 1481
Data rejestracji: 29.05.11
Medale:
Brak
|
Ja chyba najbardziej utożsamiam się do Cedrika i Harrego. Nie wiem czemu akurat tak.. Ale wiem że do Cedrkia dlatego że jestem miły, bardzo koleżeński... A z Harrym to cąłą reszta. No i mimo że jestem chłopakiem to trochę też do Hermiony z tym że lubię czytać książki, jestem przemądrzały i troskliwy ;PP
Edytowane przez dastanblack3000 dnia 30-10-2011 11:03 |
 |
|