Dom:Gryffindor Ranga: Minister Magii Punktów: 2076 Ostrzeżeń: 0 Postów: 746 Data rejestracji: 29.12.11 Medale: Brak
Prue napisał/a:
20 maja bieżącego roku odbyła się premiera kolejnej części 'Piratów z Karaibów'.
Co sądzicie o filmie ? Czy twórcy i aktorzy podołali wyzwaniu i udało im się stworzyć godną kontynuację ?
Podobali wam się nowe postacie i wątki?
Zapraszam do dyskusji
Film bardzo mi się spodobał. Szkoda, że nie było Keiry i Orlando, ale uwielbiam Johnny'ego, a on zastępuje wszystkich <3 trochę Penelope mnie wkurza, ale nieźle zagrała w tej części.
Byłem na tym w kinie z klasą . Bardzo lubię "Piratów z Karaibów" , a ta część mi się najbardziej podoba . Gra tam także Penelope Cruz , a akurat bardzo ją lubię . Bardzo mi się podobał rozwój akcji w tej części , bo w poprzednich był trochę kiepski . Pierwsza część mi się bardzo podobało , a kolejne były gorsze , więc spodziewałem się , że ta też będzie cienka , ale na szczęście się myliłem , bo bardzo mi się spodobała . Mam nadzieje , że jak będzie kolejna część (jeżeli będzie) będzie tak samo fajna jak ta albo nawet fajniejsza .
Mam na imię Oliwka, mam czternaście lat, mieszkam w stolicy i jestem raczej pokojowo nastawiona, więc napisz do mnie, nie ugryzę I... to chyba tyle o mnie
Moją przygodę z "Piratami" zaczęłam od trójki - niechętnie, obejrzałam ten film tylko dlatego, że siostra wyciągnęła mnie na Nocny Maraton Filmowy. No i wpadłam - w krótkim czasie obejrzałam 3 pierwsze części po kilka razy i z wypiekami na twarzy czekałam na czwartą. Już informacja o nieobecności Keiry i Orlando trochę zbiła mnie z tropu, ale pomyślałam, że skoro jest Johnny, nie może być źle. Było. Bez tragedii, ale mnie ta produkcja nie przekonała. Myślę, że temat się przejadł. O ile "Klątwę Czarnej Perły", "Skrzynię Umarlaka" i "Na Krańcu Świata" nadal oglądam z przyjemnością, nie sądzę bym jeszcze kiedyś sięgnęła po "Na nieznanych wodach". Czekam na piątą część, może tym razem twórcy pokażą coś ciekawszego niż ostatnio
And it's hard to figure out what's real and what's pretend
Dom:Gryffindor Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie Punktów: 2519 Ostrzeżeń: 0 Postów: 690 Data rejestracji: 24.09.11 Medale: Brak
Jeśli mnie moja skleroza nie myli, byłam na tym w kinie. osobiście - uwielbiam, jednak nie jest to najlepsza część, moim zdaniem, trochę musiałam się przestawić z Elizabeth i Willa, bo ich już nie było. No, ale wiadomo on na statku, ona na wyspie. Efekty od samego początku były genialne. osobiście - uwielbiam