Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2599
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 16.07.12
Medale:
Brak
|
poker, tysiąc i dureń 
Chciałabym wszystkich serdecznie przeprosić - zwłaszcza RazoraBMW, Asika i Toma Riddle'a, a także wszystkich innych, którzy zostali zapoznani z informacją o rzekomej śmierci jednej z użytkowniczek - Machete. To co pisałam/mówiłam było wyjątkowo dziecinne i głupie i chcę za to przeprosić.
Odchodzę także z Hogsmeade, już nie będę wracać.
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1562
Data rejestracji: 27.01.12
Medale:
Brak
|
Jak byłam młodsza to często graliśmy ze znajomymi w karty. Najczęściej w kenta, makao, wojnę, kuku. Zdarzało się też grać w pokera na zabawki lub rozbieranego 
Edytowane przez Martita dnia 24-08-2012 15:46 |
Użytkownik

Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 162
Data rejestracji: 09.07.12
Medale:
Brak
|
Poker,Pan,Makao 
i wiedzy Krukonów
NAUCZ NAS GRYFFINDORZE!!!
Pozdro dla : lady552, KEHI, Fantastyczna10, Sharon665, _oliwka_12, EvelynBrown, LennyTakes, Cynder, Harry-Potter-Blacku, Severus Snape0,Secretive
|
Użytkownik

Ranga: Członek GD
Punktów: 502
Data rejestracji: 28.07.12
Medale:
Brak
|
poker, 3-5-8, makao, tysiąc, planowanie.

Ranga: Redaktor Proroka
Punktów: 1058
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 06.07.12
Medale:
Brak
|
Ja też nie gram na kasę ale lubię grać w tysiąca, makao, osła no i w "Historyczny Upadek Japonii" przeczytaj sobie pierwsze litery tych 3 wyrazów)
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
-Przez te wszystkie lata?...
-Zawsze."
|
VIP

Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Ja ze znajomymi w barze gram często na słone paluszki w pokera . Wielki gracz, to chyba ze mnie jednak nie jest... zazwyczaj po kwadransie nie mam już czym zagryzać . Lubię też rzecz jasna wojnę, pana. Z dzieciństwa nic nie przebije gry w Piotrusia - ale to była frajda...

Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 140
Data rejestracji: 16.03.13
Medale:
Brak
|
Nie gram zbyt często w karty. No chyba, że brata najdzie ochota. Wtedy grywamy w:
tysiąca
makao
nerwusa
pokera
gdy się odwróci podkradam mu pojedyncze monety. Do tej pory przyłapał mnie tylko raz.