· Łowcy .B |
~Kabaczek
|
Dodany dnia 17-03-2009 12:48
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Siedmioroczniak
Punktów: 656
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
Łowcy są najlepsi !
Często bywam na ich występach live i mam też DVD. Uwielbiam Łowców Gospel wymiata. |
|
|
|
~Rybka_109a
|
Dodany dnia 17-03-2009 15:18
|
Użytkownik
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 348
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 14.10.08
Medale:
Brak
|
Łowcy. B to mój ulubiony kabaret ( no może z wyjątkiem AMM). Najlepsze skecze ich to:
-Szczypiorek,
-Legenda o butach,
-Mowa,
-Różne końce telewizji ( to chodzi o to jak się przezywają nawzajem swoje matki).
I tyle.
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
|
|
|
|
~Beee
|
Dodany dnia 17-03-2009 15:36
|
Użytkownik
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 198
Data rejestracji: 23.02.09
Medale:
Brak
|
Tak Neonówka i 'niebo' jest świetne
Łowców też uwielbiam, ale najlepszy jak dla mnie jest skecz 'dziewczyna dziewica' <hahaha> Ile razy to oglądam, zawsze się śmieje ^^ |
|
|
|
!Lady Shadow
|
Dodany dnia 17-03-2009 17:56
|
VIP
Dom: Slytherin
Ranga: Opiekun Slytherinu
Punktów: 3615
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak
|
Tuż zaraz po KMN to jest jeden z moich ulubionych zespołów kabaretowych, może i nie reprezentują takie poziomu jak KMN ale nie są najgorsi. Z początku to nawet za bardzo za nimi nie przepadałam ale po obejrzeniu kilku skeczy, zmieniłam o nich zdanie (na plus). Najbardziej to podoba mi się skecz "Niebo" a najlepszy jest św Piotr i jego teksty.
|
|
~harrypottertomojezycie
|
Dodany dnia 19-03-2009 19:52
|
Użytkownik
Punktów: 328
Data rejestracji: 26.12.08
Medale:
Brak
|
Legenda o butach jest świetna, ostatnio oglądałam razem z koleżanką i dosłownie leżałam. Skecz bożonarodzeniowy (nie wiem czy to się tak nazywa) jest równie zabawny. Poza tym widziałam jeszcze skecz "Siedem cudów świata":
A niedaleko stoi monumentalny posąg Sfinka. Proszę spojrzeć na jego wyraz twarzy.
Gość robił takie miny, że można było tarzać się ze śmiechu.
|
!ewelka_bolitair
|
Dodany dnia 20-03-2009 12:25
|
VIP
Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1353
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
|
Najbardziej to podoba mi się skecz "Niebo" a najlepszy jest św Piotr i jego teksty.
Tylko że to nie jest Łowców...
Dziwne, że nikt nie wspomniał o "Najśmieszniejszym człowieku świata..."
Wydaję mi się, że ktoś mi kit wcisnął !
Taka petarda: Szła baba po lodzie i pękł !
Różne końce telewizji ( to chodzi o to jak się przezywają nawzajem swoje matki).
A twoja matka ma zero znajomych na naszej klasie... i przeszła Mario Bros w lewo. Dobra jest też wersja z Kabaretonu [ chyba z Kabaretonu ;D ] - na początku z " bo kabaret to nie jest takie hop siu... kabaret to nie jest hip hop ... a już tym bardziej hula hop" i jak kończą na "A twoja matka jest fajna!" a wszyscy na sali zbiorowe "OOOOooo"
Edytowane przez ewelka_bolitair dnia 21-03-2009 18:05 |
|
|
|
~malfoj_sam_segz
|
Dodany dnia 20-02-2010 18:43
|
Użytkownik
Ranga: Wybraniec
Punktów: 9603
Data rejestracji: 27.07.09
Medale:
Brak
|
Mają w swoim repertuarze parę fajnych skeczów. Nie pamiętam tytułu, ale chyba najbardziej podobał mi się ten, gdzie udawali chór gospel. I reklamy Media Markt z ich udziałem były fantastyczne. Ale ostatnio wziął się za nich Polsat, a właściwie jednego z nich - Mariusza Kałamagę (zdaje się, że tak się nazywa), pana w żółtym sweterku i loczkami na głowie. Zaprosili go na Sylwestra, gdzie miał niby przepowiadać przyszłość, a teraz ma prowadzić jakiś program. Nie jak będzie w tym programie, ale juz na tym Sylwestrze w Polsacie jak dla mnie, to bardzo się ośmieszył - żaden jego tekst nie był śmieszny i zabawny. Chłopak stracił swój urok, bo o ile w kabarecie z resztą chłopaków był fantastyczny i osobiście go uwielbiałam, to teraz jedna, wielka klapa.
|
~Ben Linus
|
Dodany dnia 20-02-2010 18:53
|
Użytkownik
Dom: Bezdomny
Punktów: 328
Data rejestracji: 20.02.10
Medale:
Brak
|
Nie zawsze jest się w dobrej formie. Ani Mru-Mru i KMN też ostatnio są znacznie słabsi. A Łowcy zachowują swoją oryginalność. I za o ich cenię. |
|
|
|
!leea
|
Dodany dnia 20-02-2010 19:55
|
VIP
Dom: Ravenclaw
Ranga: Śmiertelna Relikwia
Punktów: 11463
Data rejestracji: 30.01.10
Medale:
|
Tacy sobie, ale warto czasami obejrzeć... nie wszystkie ich kabarety są śmieszne, jednak można się też spotkać z naprawdę dobrymi. Męczy mnie trochę te ich seplenienie i podarte sweterki. Najbardziej doceniam "Szczypiorek" no i te przezwiska " typu "A twoja matka...( jest fajna-hhh+ooo )" No cóż, swój "styl" mają.
Co do Neonówki, wspomnianej powyżej dość często, faceci przebrani za kobiety ( a w dodatku w beretach ) jakoś mnie nie śmieszą. Najbardziej z kabaretów lubię Ani Mru Mru (m.in Gołąbki ;P) , Kabaret Moralnego Niepokoju i rzecz jasna Hrabi .
Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoją słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie.
|
|
|
|
~Niewidka
|
Dodany dnia 20-02-2010 23:09
|
Użytkownik
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1969
Data rejestracji: 05.04.09
Medale:
Brak
|
Najbardziej to podoba mi się skecz "Niebo" a najlepszy jest św Piotr i jego teksty.
Tylko że to nie jest Łowców...
Neonówka. Bardzo mi się podobał. ^ ["Polacy w niebie"]
A co do Łowcy B. nie lubię. Najbardziej denerwują mnie ich stroje.
Mają rozśmieszać [?],a według mnie są żenujące.
Wolę o wiele bardziej KMN i Ani Mru-Mru. ;>
|
|
~Mniszka19Xd
|
Dodany dnia 12-11-2011 18:01
|
Użytkownik
Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1320
Data rejestracji: 03.06.10
Medale:
Brak
|
Oni są za****iści!Najlepsze jest barman,whisky,szpiedzy,'Over Bower' las, gps i zegarek i Końskie tajemnice.
|
~hedwigowo
|
Dodany dnia 01-02-2012 22:41
|
Użytkownik
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2076
Data rejestracji: 29.12.11
Medale:
Brak
|
Nieźli są i do tego jeszcze żółty sweterek <3 lubię ich skecze.
|
|
~Luniaczekk
|
Dodany dnia 13-02-2012 15:54
|
Użytkownik
Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka
Punktów: 475
Data rejestracji: 11.01.12
Medale:
Brak
|
Moje ulubione dwa skecze tego kabaretu,mianowicie: szpiedzy oraz legenda o butach Najbardziej oczywiście rozbawia mnie Maryjusz.
|
~ciri333
|
Dodany dnia 20-02-2012 14:22
|
Użytkownik
Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 70
Data rejestracji: 15.02.12
Medale:
Brak
|
Zawsze gdy ich oglądam automatycznie poprawia mi się humor
|
|
|
|
~Laufey
|
Dodany dnia 20-02-2012 15:30
|
Użytkownik
Ranga: Portret w gabinecie dyrektora
Punktów: 5205
Data rejestracji: 15.05.10
Medale:
Brak
|
93asia93 napisał/a:
NIestety nie zgodzę się z Tobą. Dla mnie to jest DNO. Nie, dno nie powiem, bo kabaret Dno jest spoko... Baaaaaardzo niski poziom poczucia humoru, według mnie. Jeżeli tylko ich widzę - od razu przełączam kanał TV. Nie rozumiem, jak takie COŚ mogło wygrać z Wyrwigroszem!
To ja nie zgodzę się z Tobą. Kabaret Dno reprezentuje stan adekwatny do swojej nazwy. Ich skecze są głupie i niezrozumiałe, bez przekazu. Ale nie o nich miałam mówić, tylko o chłopakach z Łowców Uwielbiam ich <3 Zwłaszcza Mariusza . Rozwalają mnie totalnie w każdym sensie . Wracając jeszcze do postu ~93asia93 - Wyrwigrosz jest spoko. ^^
|
~Loa_riddle
|
Dodany dnia 20-02-2012 16:03
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1507
Data rejestracji: 30.05.11
Medale:
Brak
|
Kocham ich. Chociaż nie wszystkie skecze mają fajne, to z niektórych można naprawdę się pośmiać. Mi się podoba ten cały och wizerunek ze sweterkami i dziurawymi kapciami ; ) Niektóre teksty są takie głupie, że aż śmieszne. |
|
|