Od sprytu Ślizgonów Kretynizmu Puchonów Wiedzy-O-Własnej-Wszechwiedzy Krukonów Chroń nas, Gryffindorze!!!
UWAGA!!!!!! ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: www.ksiegaharrypotter.blog.onet.pl znajdziesz tam:
- artykuły o zaklęciach, przedmiotach i postaciach z Harry'ego Pottera - w tym wspaniały, nowy artykuł o Bellatriks Lestrange!!!
- niesamowite różdżki od Noble Collection wraz z opisami!!! ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!!!!!!!!!! LORD VOLDEMORT ODRODZIŁ SIĘ NA NOWO!!!
Dom:Gryffindor Ranga: Przeciętny Uczeń Punktów: 179 Ostrzeżeń: 0 Postów: 89 Data rejestracji: 08.10.11 Medale: Brak
Zaklęcia-18 p(bd
Eliksiry-10 p(d
OPCM- 10 p(d
Zielarstwo - 12p(bd
Wróżbiarstwo-13p.(cel)
Z tym wróżbiarstwem się załamie...
[alt]"...Może jest, a może go nie ma, ale pozostaje faktem, że potrafi poruszać się szybciej niż Severus Snape, gdy mu się zagrozi szamponem."[/alt] ''...Aby zgubę odzyskać, masz tylko godzinę, Której nie przedłużymy choćby i o krztynę...''
Od przebiegłości Ślizgonów Kretynizmu Puchonów I o Wiedzy-O-Własnej -Wszechwiedzy Krukonów CHROŃ NAS GRYFFINDORZE !
Dom:Gryffindor Ranga: Sześcioroczniak Punktów: 590 Ostrzeżeń: 2 Postów: 287 Data rejestracji: 15.11.11 Medale: Brak
SUM - Eliksiry - 7 pun.
Wiedziałem, że nie stać Cię na więcej! Trzy!!! Ty po prostu ignorujesz mój przedmiot! Jeżeli masz nadzieję przebrnąć jakoś przez te dwa lata nauki, które Ci jeszcze pozostały, lepiej weź się do nauki.
SUM - Obrona przed Czarna Magią - 10 pun
Czwórka to już nieźle. Można mieć nadzieję, że na OWTM-ach sobie poradzisz, ale musisz jeszcze solidnie popracować.
SUM - Zielarstwo -8
Trója... myślałam, że stać cię na więcej. Taki łatwy test! Po prostu nie rozumiem jak mogłeś(-aś) pomylić się w tak prostych zagadnieniach? No tak... przecież Ty zawsze byłeś(-aś) lepszy(-a) z praktyki...
SUM - Wróżbiarstwo-11pun
Piątka... bardzo dobra ocena... wiem, że się starałeś(-aś)... włożyłeś(-aś) w to dużo pracy.... tylko tak dalej....
SUM-Zaklęcia-14pun.
Czwórka to dobra ocena. Ale w zawodach, gdzie zaklęcia są ważną dziedziną nie masz na co liczyć. Pozostaje mi tylko życzyć Ci powodzenia w dalszym życiu.
Szybciej i szybciej, to nie nowość.
I znowu zliczasz życia łup,
Wszystkie porażki i podboje.
I nie raz los Cię gorzko zwiódł,
A czasem mogłeś wyjść na swoje.
Więc, każda z Twoich nowych dróg,
Niech będzie ta szczęśliwa...
Niech każda Twa decyzja,
Okaże się właściwa.
Z odwagą i uśmiechem,
Zaczynaj dzień co rano.
Kochaj i tak postępuj,
By Ciebie też kochano.
I zamiast lat przybywać,
Niech Ci ubywa... z wiekiem.
I zawsze dla człowieka,
Po prostu bądź człowiekiem.
Dom:Ravenclaw Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu Punktów: 1942 Ostrzeżeń: 0 Postów: 338 Data rejestracji: 14.12.11 Medale: Brak
SUM - Eliksiry
Twój wynik, to: 12 punktów.
Tak ocenia Twój test prof. Snape:
Nigdy nie myślałem, że stać Cię na tak dobrą ocenę. Ehh... może niedokładnie zaczarowałem Twoje pióro i jednak udało Ci się coś ściągnąć!
SUM - Obrona przed Czarna Magią
Twój wynik, to: 10 punktów.
Tak ocenia Twój test prof. Lupin:
Czwórka to już nieźle. Można mieć nadzieję, że na OWTM-ach sobie poradzisz, ale musisz jeszcze solidnie popracować.
SUM - Zielarstwo
Tak ocenia Twój test prof. Sprout:
No! Czwórka to już dobra ocena, chociaż mam wrażenie, że na lekcjach radziłeś(-aś) sobie znacznie lepiej. Przed tobą jeszcze egzamin z praktyki. Na pewno sobie poradzisz, choć radzę jeszcze popracować.
Twój wynik, to: 13 punktów.
Tak ocenia Twój test prof. Trelawney:
Najwyższa ocena! Masz wszelkie cech prawdziwej wróżki! Bardzo się cieszę, wiedziałam oczywiście, że celująco napiszesz test! Dziękuję, szóstka dla Ciebie, dziesięć punktów dla Twojego domu.
wój wynik, to: 17 punktów.
Tak ocenia Twój test prof. Flitwick:
Zdałeś(-aś) na piątkę. Bardzo ładnie. To był egzamin, ale w życiu nie możesz się pomylić, bo może dojść do tego, że zamienisz szefa w kanarka! Pamiętaj to nie sprzyja awansowi.
Ach, o nie! Wrózbiarstwo, eliksiry - OK, ale WRÓŻBIARSTWO????
Eliksiry - 13ptk. - "Może coś jeszcze z Ciebie będzie... To, że masz szóstkę zobowiązuje Cię do jeszcze wydajniejszej pracy w przyszłym roku!" OPCM - 11ptk. - "No widzisz, świetnie Ci poszło. I o co było tyle strachu? Byłem pewny, że sobie dasz radę. Naprawdę sporo skorzystałeś(-aś) z naszych lekcji!" Zielarstwo - 12ptk. - "Dobrze Ci poszło. Piątka, choć do poziomu wiedzy Hermiony jeszcze Ci daleko. Coś jeszcze z Ciebie będzie! Ale to, że masz piątkę nie znaczy, że możesz przestać pracować!" Wróżbiarstwo - 10ptk. - "Tak... tak, wróżbiarstwo nie jest łatwe... cztery... to jak na Ciebie duże osiągnięcie... Ale żeby posiąść całą wiedzę o wróżbach musisz się baaaaaaardzo starać." Okropnie Wyczerpujący Test Magiczny (OWTM) - Zaklęcia - 18ptk - "Zdałeś(-aś) na piątkę. Bardzo ładnie. To był egzamin, ale w życiu nie możesz się pomylić, bo może dojść do tego, że zamienisz szefa w kanarka! Pamiętaj to nie sprzyja awansowi."
ELIKSIRY 10pkt: Jak na Ciebie to dobry wynik, jak zwykle nawet nie raczyłeś(-aś) zajrzeć do podręczników! Jeśli naprawdę chcesz zostać pełnoprawnym(-ną) czarodziejem/czarownicą musisz przykładać się do nauki.
OPCM 11pkt: No widzisz, świetnie Ci poszło. I o co było tyle strachu? Byłem pewny, że sobie dasz radę. Naprawdę sporo skorzystałeś(-aś) z naszych lekcji!
ZIELARSTWO 11pkt: Dobrze Ci poszło. Piątka, choć do poziomu wiedzy Hermiony jeszcze Ci daleko. Coś jeszcze z Ciebie będzie! Ale to, że masz piątkę nie znaczy, że możesz przestać pracować!
WRÓŻBIARSTWO 9pkt: Tak... tak, wróżbiarstwo nie jest łatwe... cztery... to jak na Ciebie duże osiągnięcie... Ale żeby posiąść całą wiedzę o wróżbach musisz się baaaaaaardzo starać.
ZAKLĘCIA 18 pkt: Zdałeś(-aś) na piątkę. Bardzo ładnie. To był egzamin, ale w życiu nie możesz się pomylić, bo może dojść do tego, że zamienisz szefa w kanarka! Pamiętaj to nie sprzyja awansowi.
~~~~~~~~
Nie dziwi mnie to wróżbiarstwo te lekcje sa dla mnie nuuudnee~ x'D Ale zaklęcia to mnie zaskoczyły, pozytywnie
Dom:Gryffindor Ranga: Mugol Punktów: 4 Ostrzeżeń: 2 Postów: 1,044 Data rejestracji: 03.09.10 Medale: Brak
SUM - Wróżbiarstwo
Najwyższa ocena! Masz wszelkie cech prawdziwej wróżki! Bardzo się cieszę, wiedziałam oczywiście, że celująco napiszesz test! Dziękuję, szóstka dla Ciebie, dziesięć punktów dla Twojego domu.
Okropnie Wyczerpujący Test Magiczny (OWTM) - Zaklęcia
Twój wynik, to: 18 punktów.
Zdałeś(-aś) na piątkę. Bardzo ładnie. To był egzamin, ale w życiu nie możesz się pomylić, bo może dojść do tego, że zamienisz szefa w kanarka! Pamiętaj to nie sprzyja awansowi.
SUM - Zielarstwo
Brawo, gratuluję. Poszło co celująco, cały rok wytężonej pracy daje efekty, prawda? Szóstka dla Ciebie, dziesięć punktów dla Twojego domu.
SUM - Eliksiry
Twój wynik, to: 11 punktów.
Nigdy nie myślałem, że stać Cię na tak dobrą ocenę. Ehh... może niedokładnie zaczarowałem Twoje pióro i jednak udało Ci się coś ściągnąć!
Dom:Gryffindor Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego Punktów: 74 Ostrzeżeń: 0 Postów: 20 Data rejestracji: 24.12.11 Medale: Brak
No widzisz, świetnie Ci poszło. I o co było tyle strachu? Byłem pewny, że sobie dasz radę. Naprawdę sporo skorzystałeś(-aś) z naszych lekcji!
SUM - Eliksiry
Jak na Ciebie to dobry wynik, jak zwykle nawet nie raczyłeś(-aś) zajrzeć do podręczników! Jeśli naprawdę chcesz zostać pełnoprawnym(-ną) czarodziejem/czarownicą musisz przykładać się do nauki.
SUM - Zielarstwo
Dobrze Ci poszło. Piątka, choć do poziomu wiedzy Hermiony jeszcze Ci daleko. Coś jeszcze z Ciebie będzie! Ale to, że masz piątkę nie znaczy, że możesz przestać pracować!
SUM - Wróżbiarstwo
Piątka... bardzo dobra ocena... wiem, że się starałeś(-aś)... włożyłeś(-aś) w to dużo pracy.... tylko tak dalej....
Twój wynik, to: 18 punktów.
Dobrze jest ; D
Twój wynik, to: 17 punktów.
SUM - Wróżbiarstwo
SUM - Zielarstwo
Dobrze Ci poszło. Piątka, choć do poziomu wiedzy Hermiony jeszcze Ci daleko. Coś jeszcze z Ciebie będzie! Ale to, że masz piątkę nie znaczy, że możesz przestać pracować!
No widzisz, świetnie Ci poszło. I o co było tyle strachu? Byłem pewny, że sobie dasz radę. Naprawdę sporo skorzystałeś(-aś) z naszych lekcji!
SUM - Eliksiry
JA WOGÓLE NIE MIAŁEM HARREGO OD 3 TYGODNI WIĘC TERAZ NIE MIAŁEM TAKICH DOBRYCH OCEN
No! Czwórka to już dobra ocena, chociaż mam wrażenie, że na lekcjach radziłeś(-aś) sobie znacznie lepiej. Przed tobą jeszcze egzamin z praktyki. Na pewno sobie poradzisz, choć radzę jeszcze popracować.
Twój wynik, to: 5 punktów.
Dwója to nie jest ocena na Twoim poziomie. Wiem, że potrafisz dużo więcej. Przyłóż się, przyjdź i zdaj na cztery, bo szkoda psuć sobie ocenę.SUM - Eliksiry
Twój wynik, to: 4 punktów.
A nie mówiłem??? Jak zwykle nieprzygotowany(-a)! Dziwię się, że dopuścili Cię do V klasy. Lepiej zrezygnuj z dalszej nauki i nie hańb tytułu czarodzieja!
SUM - Wróżbiarstwo
Twój wynik, to: 8 punktów.
Trzy... wiem... na egzaminie Twoje wewnętrzne oko było zbyt zamglone... Powinieneś(-nnaś) bardziej się skupić i wsłuchać w wewnętrzny głos...Okropnie Wyczerpujący Test Magiczny (OWTM) - Zaklęcia
Twój wynik, to: 16 punktów.
Czwórka to dobra ocena. Ale w zawodach, gdzie zaklęcia są ważną dziedziną nie masz na co liczyć. Pozostaje mi tylko życzyć Ci powodzenia w dalszym życiu.
Dom:Gryffindor Ranga: Zwycięzca TT Punktów: 256 Ostrzeżeń: 0 Postów: 115 Data rejestracji: 19.02.11 Medale: Brak
SUM - Eliksiry Twój wynik, to: 8 punktów.
Wiedziałem, że nie stać Cię na więcej! Trzy!!! Ty po prostu ignorujesz mój przedmiot! Jeżeli masz nadzieję przebrnąć jakoś przez te dwa lata nauki, które Ci jeszcze pozostały, lepiej weź się do nauki
SUM - Obrona przed Czarna Magią Twój wynik, to: 9 punktów.
SUM - Zielarstwo Twój wynik, to: 12 punktów.
SUM - Wróżbiarstwo Twój wynik, to: 10 punktów.
Tak... tak, wróżbiarstwo nie jest łatwe... cztery... to jak na Ciebie duże osiągnięcie... Ale żeby posiąść całą wiedzę o wróżbach musisz się baaaaaaardzo starać.
Okropnie Wyczerpujący Test Magiczny (OWTM) - Zaklęcia Twój wynik, to: 15 punktów.
1.Eliksiry:Jak na Ciebie to dobry wynik, jak zwykle nawet nie raczyłeś(-aś) zajrzeć do podręczników! Jeśli naprawdę chcesz zostać pełnoprawnym(-ną) czarodziejem/czarownicą musisz przykładać się do nauki.- 9 punk.
2.Obrona przed Czarna Magią:No widzisz, świetnie Ci poszło. I o co było tyle strachu? Byłem pewny, że sobie dasz radę. Naprawdę sporo skorzystałeś(-aś) z naszych lekcji!-11punk.
3.Zielarstwo:Dobrze Ci poszło. Piątka, choć do poziomu wiedzy Hermiony jeszcze Ci daleko. Coś jeszcze z Ciebie będzie! Ale to, że masz piątkę nie znaczy, że możesz przestać pracować!-11punk.
4.Wróżbiarstwo::Piątka... bardzo dobra ocena... wiem, że się starałeś(-aś)... włożyłeś(-aś) w to dużo pracy.... tylko tak dalej....-11punk.
5.Zaklęcia:Trzy! Mogło być gorzej, choć zawsze myślałem, że stać Cię na więcej. Zaklęcia są ważną dziedziną magii, zawsze mówiłem, żebyś bardziej przykładał(-ła) się do nauki.-11punk.
Zwalniając rozglądam się i jestem tak zdumiona
Myślę o małych rzeczach, które sprawiają, że życie jest cudowne
Nie zmieniłabym w tym ani jednej rzeczy
To jest najlepsze uczucie
Ta niewinność jest cudowna
Mam nadzieje, że taka pozostanie
Ta chwila jest idealna, proszę nie odchodź
Potrzebuje cię teraz
Nie zrezygnuję z tego, nie pozwól by cię to ominęło
Znalazłam miejsce tak bezpieczne, bez jednej łzy
Pierwszy raz w moim życiu i teraz wszystko jest jasne
Czuję spokój, należę tu, jestem tu taka szczęśliwa
To jest takie silne i pozwalam sobie na szczerość
Nie zmieniłabym w tym ani jednej rzeczy
To jest najlepsze uczucie
Potrzebuje cię teraz
To stan błogości, wydaje ci się, że śnisz
To szczęście w środku, które czujesz
To jest tak piękne, że sprawia, iż chcesz płakać
To stan błogości, wydaje ci się, że śnisz
To szczęście w środku, które czujesz
Potrzebuje cię teraz
Potrzebuje cię teraz
Dom:Gryffindor Ranga: Pięcioroczniak Punktów: 402 Ostrzeżeń: 0 Postów: 131 Data rejestracji: 27.08.11 Medale: Brak
SUM - Eliksiry
Twój wynik, to: 9 punktów.
Jak na Ciebie to dobry wynik, jak zwykle nawet nie raczyłeś(-aś) zajrzeć do podręczników! Jeśli naprawdę chcesz zostać pełnoprawnym(-ną) czarodziejem/czarownicą musisz przykładać się do nauki.
SUM - Wróżbiarstwo
Twój wynik, to: 17 punktów.
Haha! Owutemy nieźle!
Zaklęcie sklejające nogi: co kropelka sklei, sklei, żadna siła nie rozklei DD dobre
Pozdrowienia też dla całego Hogs! :*
Edytowane przez potter_fanka dnia 16-02-2012 20:54
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.