Dom:Gryffindor Ranga: Sklepikarz z Pokątnej Punktów: 844 Ostrzeżeń: 0 Postów: 283 Data rejestracji: 12.08.11 Medale: Brak
Pajęczaków i owadów, bleee
Nienawidzę jak ktoś jest egoistą, hipokrytą i jak ktoś lubi bawić się kosztem innych.
I na pewno więcej rzeczy, ale.. xD
Ja nie cierpię ludi, którzy są fałszywi dlaczego? to bardzo proste. Jak nie chce się ktoś ze mną przyjaźnić to niech mi o tym powie, będzie mi ciężko ale jakoś to zrozumiem no nie? A nie mówić, że mnie lubi, a za moimi plecami mnie tak obgaduje, że później wstyd pokazać się w szkole. Miałam taką jedną "przyjaciółkę" i teraz nie jestem taka ufna jak kiedyś, bo to nie takie proste.
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
-Przez te wszystkie lata?...
-Zawsze."
Dom:Ravenclaw Ranga: Horkruks Punktów: 7188 Ostrzeżeń: 0 Postów: 2,127 Data rejestracji: 04.04.12 Medale: Brak
Oj, na tak ogólnie ujęty temat można doktorat wydziergać.
Mimo to się wypowiem. Pierwsza rzecz, której nie lubię, nie cierpię, która przychodzi mi do głowy...
małe dzieci! O! *obrzuca wszelkimi znanymi sobie wyzwiskami w myślach*. Koszmar. Obrzydliwe, małe bachory, których sensem życia jest darcie mordy. I załatwianie potrzeb w wyjątkowo obrzydliwy sposób.Przepraszam za język, ale inaczej niem mogę. Nienawidzę dzieci. Z całego serca nienawidzę, nie trawię, nie znoszę i nie cierpię. Brr. Bleh.
Czego jeszcze nie lubię? Hm. Koloru różowego. W dowolnej odsłonie. Zwłaszcza jako ciuszków w które ubierają się.. ee.. no.. plastiki. Ich tez nienawidzę. Dziewczyn, które nie świętują urodzin, tylko datę produkcji. Ohyda. Jak można robić z siebie coś takiego?! Ludzie.
Nie lubię duszonych potraw. Jakichś ciapowatych brei, kaszy, kremowych zup, duszonego mięsa w sosie, bigosu, gulaszu, fasoli po bretońsku, czy totalnie rozgotowanego puree. Zbiera mi się natychmiast na wymioty, jak coś takiego widzę.
O! Justina Biebera nie lubię! Hehe
Ja nie lubię jak ktoś wypowiada się na dany temat, a nie ma o nim zielonego pojęcia. Nie cierpię również nieszczerości, dwulicowości, kłamstw, które mają na celu mnie udobruchać, sprawić że polubię daną osobę.
A tak to brzoskwiń w puszcze, daktyli, zimna, matematyki
Edytowane przez Milva dnia 10-02-2013 17:16
Dom:Slytherin Ranga: Lord Punktów: 256094 Ostrzeżeń: 2 Postów: 2,618 Data rejestracji: 15.12.12 Medale: Brak
Nie lubię :
- flaków, zup mlecznych, owoców morza, słodyczy w nadmiarze, tanich win ( to z kulinariów )
- Dolores Umbridge, Bellatriks, Greybacka, Lockharta, Yaxleya ( z serii pani Rowling )
- kręgli, siatkówki, Formuły 1, tenisa stołowego, hokeja ( sport )
- różowego, białego, czerwonego, szarego, czarnego ( kolory )
- nadopiekuńczych ludzi, polityki, wczesnej wiosny, jaszczurek, brazylijskich seriali, podróży samolotem, wychodzenia na zimno, żeby móc zapalić, latarni, komarów, centrów handlowych, Rysia z Klanu... ( to tak ogólnie
Nie lubię jeść niedobrych rzeczy, ale akurat nie mogę wymyślić czego...O,o,o mam ! Kotletów mięsnych nie lubię. Wegetariańskie są OK, ale mięsne nie... W ogóle szynek itp. nie lubię. Chociaż ogólnie mięso jem. Tylko musi być dobrze przyrządzone czy jakoś tak.
POPu i tego podobnego rodzaju muzyki nie lubię. Ja jestem z tych co słuchają metalu i rocka. Chociaż jestem dziwnym wyjątkiem, który lubi Eminema i Bukę.
ZMIERZCHU NIE LUBIĘ !!! I ogólnie romanse mnie nie kręcą...
Za dużo jest rzeczy których nie lubię. Już nie będę wymieniać... Książki kocham <3
-życie jest takie ciężkie.
-nic łatwo nie przychodzi.
-trudno mi znaleźć kogoś zaufanego.
-cebuli, czosnku i pora.
-gier i filmów erotycznych
-jaka jest dzisiejsza młodzież.
-natura nie jest już tak piękna jak kilka (kilkanaście)wieków temu.
-moi rodzice są nadopiekuńczy.
-nie umiem się cieszyć z małych rzeczy.
- Dolores Umbridge, Gilderoy'a Lockharta i Harry'ego Pottera (z serii Rowling)
- kontuzji Niko Kranjcara i jego obecności na ławce rezerwowych, Smudy (jak on miał na imię?), Cristiano Ronaldo i Gregora Schlierenzauera (sport)
- różowego w nadmiarze (kolory)
- Beaty Kozidrak, Braci Figo Fagot i Weekendu (muzyka)
- smrodu papierosów, upierdliwców na niekończącym się gazie, sąsiadki - Beatki S., imbecyli za kierownicą, cwaniaków, kłamstwa, agresji, chamstwa, polskiej służby zdrowia, porannego wstawania z łóżka (to tak ogólnie)
And it's hard to figure out what's real and what's pretend
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.
Drogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosowane są pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies - więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.