Dom:Ravenclaw Ranga: Charłak Punktów: 14 Ostrzeżeń: 0 Postów: 4 Data rejestracji: 17.05.13 Medale: Brak
11 3/4
Pióro Feniksa
Twarda
Także pozdrawiam !
Zgadza się. Popiół ''brzmi'' lepiej w całości, tymczasem może jedynie tylko tyle zostac z mojej różdżki (nieuzytek). T _ T Kłaniam się za ciepłe przjęcie mnie.
Edytowane przez Tobu dnia 13-06-2013 04:23
Nie popiół, tylko jesion, wyraz 'ash' ma dwa znaczenia.
Ja mam: 10 i 3/4 cala, grusza, pióro feniksa, lekko sprężysta
And it's hard to figure out what's real and what's pretend
Dom:Gryffindor Ranga: Charłak Punktów: 6 Ostrzeżeń: 0 Postów: 6 Data rejestracji: 19.05.13 Medale: Brak
12 i 3/4 cala, jodła, rdzeń ze serca smoka, nieugięta
Długość: 10 3/4
Drewno: Modrzew
Rdzeń: Pióro Feniksa
Elastyczność: Zaskakująco zniewieściały
Mój nick: FlooWolfsbane11966 (niestety tam jestem w Gryffindorze)..
"To ja zawsze będę Jego najwierniejszą! On Sam Lord Voldemort uczył mnie czarnej magii!"
~Bellatriks o sobie samej.
Dom:Gryffindor Ranga: Prefekt Gryffindoru Punktów: 441 Ostrzeżeń: 0 Postów: 115 Data rejestracji: 24.07.13 Medale: Brak
dąb szypułkowy, 12 i 3/4 cala, z piórem feniksa, "zaskakująca zniewieściała" przynajmniej tak mi przetłumaczyło google... to chyba znaczy, że jest krnąbrna i wredna jak ja
Dom: Gryffindor, niestety nicku nie pamiętam... coś z sową było
"HARRY, ZABIJĘ CIĘ, JEŚLI PRZEZ NICH ZGINIEMY!"
Dom:Ravenclaw Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 51 Ostrzeżeń: 0 Postów: 19 Data rejestracji: 28.06.14 Medale: Brak
Długość: 12 cali.
Drewno: Brzoza.
Rdzeń: Pióro z ogona Feniksa.
Elastyczność: dopasowująca się do ręki, w miarę giętka.
-Co?!- odezwał się głośno Ron.- Odbiło ci?
-Wiem,że ma potężną moc - odrzekł cicho Harry - ale wolę swoją. Więc...
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.
Drogi UĚźytkowniku, w ramach naszej strony stosowane sĂ pliki cookies. Ich celem jest ÄšÂwiadczenie usÄšÂug na najwyĚźszym poziomie, w tym rÄĹwnieĚź dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawieĚ przeglĂ darki dotyczĂ cych cookies oznacza, Ěźe bĂÂdĂ one umieszczane w Twoim urzĂ dzeniu. W kaĚźdej chwili moĚźesz dokonaĂ zmiany ustawieĚ przeglĂ darki dotyczĂ cych cookies - wiĂÂcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatnoÄšÂci.