Hogsmeade.pl na Facebook
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
Strona GłównaNowościArtykułyForumChatGaleriaFAQDownloadCytatyLinkiSzukaj
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło!
Shoutbox
Musisz się zalogować, aby móc dodać wiadomość.

^raven F 01-12-2024 20:54

Sowa
~Grande Rodent F 18-09-2024 15:38

..ii powrotu do Hogwartu i przerzucenie do menu głównego. To jedna z moich ulubionych gier Lego obok Clone Wars, LoTR i Batmana 1, ale niestety najbardziej zbugowana.
~Grande Rodent F 18-09-2024 15:38

Z HP gram w gry Lego i tylko ubolewam nad tym, że 1-4 nigdy nie udało mi się jak na razie przejść na 100% ze względu na bugi. Mój rekord to 98% a drugi w kolejności 86% Najgorszy bug to brak możliwośc
~Grande Rodent F 18-09-2024 15:37

W sumie powymślałem, żeby w to zagrać, bo znam Rockstara. Większość GTA ograłem, Maxa Payne'a też. To sobie kupiłem i robi wrażenie realizmem.
`RazorBMW F 17-09-2024 15:12

RDR 2 jest po prostu ciekawsza w kwestii stricte sandboxowej. Odbierz z Hogwarts otoczke magii/pottera = gra typu 5/10.
`RazorBMW F 17-09-2024 15:09

https://steamchar.
..app/990080
Tyle jest warte Hogwarts Legacy Oczko Ludzie graja bo promka jest, kto gral to juz przeszedl i nie ma po co 2 raz grac
^raven F 15-09-2024 22:37

Sowa
#Ginny Evans F 15-09-2024 21:31

Duch
~Grande Rodent F 11-09-2024 14:59

o może jak na razie zamiast tego kupię sobie np. RDR2 a zaczekam na kolejne przeceny Hogwartsa.
~Grande Rodent F 11-09-2024 14:56

No cóż, szkoda, natomiast jak widziałem, licznik wejść zawyża wam liczbę 20-krotnie. Stąd te rekordy, ciekawa sprawa. Tak z innej beczki grał ktoś w Hogwarts Legacy? Promka na Steamie się skończyła, t
^raven F 31-08-2024 10:46

Nikt nie oczekuje, ze nagle wroca userzy i zrobi sie tu jakis ruch, niestety, to se ne vrati Uh-oh! a co do zablokowania rejestracji - nie nasza decyzja i zupelnie nie mamy na to wplywu Czarodziej
^raven F 31-08-2024 10:44

*ocila. Jestem przywiazana do tych ponurych barw i mam w archiwum wiadomosci kilka rzeczy, ktore mi sie przydaja w zyciu Oczko
^raven F 31-08-2024 10:43

@Grande Rodent, z tym zmartwychwstaniem nie chodzilo o aktywnosc userow, tylko o dzialanie strony - po prostu byl moment, ze nie dzialala. I byla obawa, ze nie zadziala, stad moja radosc, ze jednak wr
^raven F 31-08-2024 10:28

Skoro tak swietnie, to zapraszamy częściej! Dowcipniś W sumie mozna zrobic jakis zlot na SB przy okazji odjazdu Ekspresu Hogwart Kotecek
!Tom_Riddle F 24-08-2024 02:15

Jak świetnie odwiedzić Hogs Jupi!
!Tom_Riddle F 24-08-2024 02:14

Stary przyjechał xD
~Grande Rodent F 05-08-2024 13:11

również dżem dobry życzy Grande Rodent (wielki gryzoń).
^N F 05-08-2024 10:42

dżem dobry!
~Grande Rodent F 20-06-2024 15:31

... jako forma prewencji od spambotów reklamowych może częściowo się do tego przyczyniła, bo ludziom nie zależy, żeby pisać na priv, by założyć konto. Zresztą nie ma za bardzo z kim pisać jak widzę Smutny
~Grande Rodent F 20-06-2024 15:31

Raven, obawiam się, że Hogs wcale nie zmartwychstało. Sam wchodzę tam raz na miesiąc i już serio nic się tam ne dzieje. Jesteście tam, dziewczyny? Nie wiem, może blokada rejestracji użytkowników jako

Aktualnie online
Hogsmeade wita:
orehu
jako najnowszego użytkownika!

» Administratorów: 8
» Specjalnych: 60
» Zarejestrowanych: 77,002
» Zbanowanych: 1,625
» Gości online: 916
» Użytkowników online: 1

~Bogdandss

» Rekord OnLine: 5422
» Data rekordu:
10 September 2024 23:44
Zobacz temat
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska :: Forum
» Hyde Park
»» Kino
»»» Supernatural - "Nie z tego świata"
Który z braci Winchester jest najlepszy??
Sam Sam 42%[5 głosów]
Dean Dean 58%[7 głosów]
Głosów ogółem : 12
Drukuj temat · Supernatural - "Nie z tego świata"
~MusicInMySoul F
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 20-06-2009 15:46
Użytkownik

Awatar

Dom: Gryffindor
Ranga: Dorosły Czarodziej
Punktów: 869
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 11.09.08
Medale:
Brak

Serial opowiada o dwóch braciach - Samie i Deanie Winchsterach. Kiedy Sam miał pół roku demon zabił jego matkę. Od tego momentu ich ojciec poświęcił swoje życie na zabijanie demonów i innych tego typu istot. Pragnie też znaleźć demona, który zabił mu żonę. Szkoli Deana na łowcę. Lecz Sam kiedy dorasta, pragnie studiować i wyjeżdża do college'u. Kiedy układa sobie życie ze swoją dziewczyną, odwiedza go Dean z wiadomością, że ich ojciec zaginął. Chcąc niechcąc sam musi pomóc bratu. I tak zaczyna się ich "przygoda"...

Sama gra Jared Padalecki. Grał w takich filmach jak: "Parszywa Dwunastka", "Piątek 13-ego", "Nowy Jork, nowa miłość" i serial "Kochane Kłopoty".
Dean to Jensen Ackles, który grał w: "Krwawych Walentynkach", "Tajemnicach Smallville", "Dark Angel" z Jessicą Albą i innych.

Serial bardzo ciekawy, uwielbam osobiście za to, że takich mrocznych klimatach Jared i Jensen potrafią grać w bardzo śmiesznych sytuacjach, które sprawiają, że płaczę ze śmiechu Rozbawiony

Serial był emitowany na TVN i TVN7. Niedawno w Polsce skończyli emitować trzeci sezon, podczas, gdy w USA skończyli emitować sezon czwarty. We wrześniu w amerykańskiej stacji CW, która produkuje Supernatural, zostanie wyemitowany pierwszy odcinek piątego sezonu. W planach jest jeszcze sezon szósty, co jest już oficjalnie potwierdzone przez odtwórców głównych ról.

joelamoroney.files.wordpress.com/2009/06/supernatural.jpg
www.xxxmusicinmysoulxxx.fbl.pl Wyślij prywatną wiadomość
~Tacita F
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 20-06-2009 15:53
Użytkownik

Awatar

Dom: Slytherin
Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 84
Data rejestracji: 17.06.09
Medale:
Brak

O, 'Supernatural'! Koleżanka mnie namówiła i niechętnie obejrzałam pierwszy odcinek, potem drugi, już bardziej przekonana trzeci i tak jakoś poszło...
;d

Żałuję tylko, że przegapiłam transmisje w TV.

Serial całkiem dobry, chociaż niektóre odcinki przynudzają i zawsze przewijam je do przodu bądź przechodzę do następnego. W 4 serii za to robi się... ciekawie :D
http://tacita.blog4u.pl/ Wyślij prywatną wiadomość
~EmmaParkinson F
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 20-06-2009 17:04
Użytkownik

Awatar

Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 144
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 28.08.08
Medale:
Brak

Uwielbiam ten serial Uśmiech Nie myślałam, że tutaj są jacyś jego fani. Zaczęło się od tego, że w TV widziałam no i tak teraz oglądam każdy odcinek Uśmiech Ciekawa jestem, co będzie w V sezonie.
chomcia.blog.onet.pl Wyślij prywatną wiadomość
~Madlenne F
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 20-06-2009 18:19
Użytkownik

Awatar

Ranga: Niewymowny
Punktów: 1654
Data rejestracji: 08.02.09
Medale:
Brak

Oglądam serial okazyjnie, tzn. kiedy nie mam co robić i akurat trafię na niego w telewizji, najczęściej kiedy jem późny obiad. Serial bardzo fajny. Uwielbiam różne gagi sytuacyjne z braćmi w roli głównej. Poza tym uważam, że odtwórcy głównych ról kapitalnie grają swoje role. Oczywiście uwielbiam Deana. Cóż tu dużo mówić: jest boski i tyle. Rozbawiony
I've got to take it on the otherside

http://hogsmeade....ad_id=2030
Wyślij prywatną wiadomość
~93asia93 F
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 20-06-2009 20:08
Użytkownik

Awatar

Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1844
Data rejestracji: 29.08.08
Medale:
Medal

Ja podobnie jak EmmaParkinson - raz, przypadkiem obejrzałam odcinek, czekając na inny film. I od... bodajże trzeciego odcinka pierwszego sezonu... oglądam już każdy. Ominęłam w sumie tylko jeszcze czteryy z powodu pobytu w szpitalu, gdzie telewizory za Chiny nie łapały TVN7. Ale serial jest super. Znalazłam ostatnio pierwszy odcinek 4. sezonu i padłam prawie trupem...

SPOILER

Nie wspominając nawet tego, jak plakałam, gdy Sam zginął (opuściłam odcinek, widziałam na początku kolejnego przypomnienie Smutny ), potem jak Dean oddał swoją duszę za niego i jak zginął sam Dean... Łzy nie do opisania.

/SPOILER
Edytowane przez raven dnia 10-04-2013 13:29
http://chomikuj.pl/Mephistopholes Wyślij prywatną wiadomość
~MusicInMySoul F
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 21-06-2009 17:02
Użytkownik

Awatar

Medale:
Brak

Nie ma co płakać... Rozbawiony

SPOILER

Dean wróci w czwartym sezonie zaraz na początku. Czwarty sezon jest ciekawy. Sam i Dean dużo się o sobie dowiadują: Sam o swoich mocach i Dean też o swoich, bo z piekła musiał coś ze sobą zabrać Rozbawiony

/SPOILER
Edytowane przez raven dnia 10-04-2013 13:30
~ain_eingarp F
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 21-06-2009 19:24
Użytkownik

Awatar

Dom: Ravenclaw
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 400
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak

Oglądałam wszystkie odcinki, a miłością do serialu zaraził mnie brat. Sczerze mówiąc sezony 1-3 były najlepsze, ale od kiedy zaczęły pojawiać się anioły itp. to serial stał się jeszcze bardziej zawiły. Moim ulubionym odcinkiem w całym serialu jest drugi odcinek w sezonie 3,

SPOILER

gdzie Dean poznaje swojego "syna", albo odcinek jedenasty w tym samym sezonie.

/SPOILER
Edytowane przez raven dnia 10-04-2013 13:31
~Vampire F
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 21-06-2009 20:02
Użytkownik

Awatar

Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2120
Data rejestracji: 24.01.09
Medale:
Brak

No cóż... Serial ten jest bardzo "supernaturalny"...xD
Bardzo mi się podoba i nie mogę się doczekać, kiedy obejrzę dalsze odcinki... Podobno są bardzo ciekawe i wydarzy się jeszcze wiele interesujących i niezwykłych rzeczy... Jeśli chodzi o całokształt to muszę powiedzieć, że spodobał mi się już po obejrzeniu jednego z odcinków... Jestem fanką tego serialu, ale prawdęmówiąc nie oglądałam pierwszej serii "Nie z tego świata" czego bardzo żałuję...;D
Jeśli chodzi o ankietę to wybrałam oczywiście Deana, ponieważ...
Cóż tu dużo mówić: jest boski i tyle.

No właśnie.! ;d

W mrocznym, przepastnym świecie duchów i demonów nie ma istoty równie strasznej, równie odpychającej, a mimo to darzonej taką fascynacją, bojaźnią przesyconą, co wampir, który ni demonem, ni duchem nie jest, lecz jeno tajemnicze i potworne cechy obojga dzieli. - Wielebny Montague Summers

Jeśli ma człowiek na coś w świecie dowody, to na istnienie wampirów. Nie brakuje niczego : raporty oficjalne, zeznania obywateli sznowanych, chirurgów, urzędników, księży. Lecz mimo to któż w wampiry wierzy? - Rousseau

"Dziewczyna leżała na podłodze martwa, z rozciętą piersią, a przy niej klęczał czarodziej, tzrymając w okrwawionej ręce wielkie, gładkie, szkarłatne serce, które lizał i gładził, ślubując zamienić je na własne.
W drugiej ręce trzymał różdżkę, którą próbował wywabić ze swojej piersi skurczone, włochate serce. Ono jednak było silniejsze od niego i tkwiło w jego rozwartej klatce piersiowej, odmawiając uwolnienia go spod swojej władzy lub powrotu do kryształowej trumienki, w której tak długo było uwięzione.
I oto na oczach struchlałych ze zgrozy gości czarodziej odrzucił różdżkę i chwycił srebrny sztylet. Wołając, iż nigdy się nie zgodzi, by rządziło nim jego własne serce, wyjął je sobie z piersi.
Przez chwilę klęczał z wyrazem triumfu na twarz, ściskając po jednym sercu w każdej dłoni, a potem padł na ciało dziewczyny i wyzionął ducha."
- Baśnie Barda Beedle'a - "Włochate serce czarodzieja"
~93asia93 F
#9 Drukuj posta
Dodany dnia 22-06-2009 10:03
Użytkownik

Awatar

Medale:
Medal

SPOILER

Dean wróci w czwartym sezonie zaraz na początku.

/SPOILER

Wiem, znalazłam ostatnio w necie. Tylko kurcze ten pierwszy! Ale to nie zmienia faktu, że ryczałam, jak bóbr.

Nie wiecie, kiedy TVN ma zamiar nadawać czwarty sezon?
Edytowane przez raven dnia 10-04-2013 13:32
~MusicInMySoul F
#10 Drukuj posta
Dodany dnia 23-06-2009 18:20
Użytkownik

Awatar

Medale:
Brak

Jakiś czas temu, jak zbliżał się już koniec trzeciego sezonu na TVN7, przeszukiwałam internet i znalazłam bardzo dobrą polską stronkę poświęconą właśnie "Nie z tego świata" : [link]*.
Polecam. Trafiłam akurat na wiadomość, że TVN nie wykupił jeszcze czwartego sezonu i najszybciej możemy się spodziewać emisji na TVN-ie dopiero w 2010 roku Płacze
Podane tam było też, że premiera drugiego sezonu na DVD w Polsce została przeniesiona z wiosny na Jesień... Kręcą strasznie...

__
*§16 Zabronione są linki do wszelkich stron o treściach erotycznych, niezgodnych z prawem obowiązującym na terytorium RP oraz treściach obraźliwych i powszechnie uznanych za niekulturalne, reklam, stron konkurencyjnych oraz blogów.

Następnym razem skończy się to ostrzeżeniem.

Edytowane przez Ariana dnia 23-06-2009 22:48
~93asia93 F
#11 Drukuj posta
Dodany dnia 30-06-2009 20:59
Użytkownik

Awatar

Medale:
Medal

Czy ktoś wie, ile sezonów "Supernatural" mają zamiar nakręcić? Obejrzałam kilka odcinków czwartego i po prostu dziękuję - jeszcze nigdy zaden serial nie wciągnął mnie w takim stopniu, iż na samą myśl, że jeszcze nie skończyli kręcić chce mnie coś trafić!

Zapewne znajdzie się ktoś, kto 4sezon już skończył. Może mi taka osoba powiedzieć, kiedy będzie kontynuacja wątku Mary i Johna zaczętego w 3odcinku?
~al_kaida F
#12 Drukuj posta
Dodany dnia 05-08-2009 00:30
Użytkownik

Awatar

Punktów: 2217
Data rejestracji: 15.10.08
Medale:
Brak

Ja nie mam pojęcia, na razie zgrzytam zębami i jestem mega wkurzona, bo mam ściągnięty cały pierwszy sezon i niemalże cały drugi, a nie mam jak oglądać, bo mam rozwalone głośniki Zły Oczywiście zdecydowanie bardziej lubię Sammy'ego, jest w nim coś magnetycznego. A zaczęło się oczywiście dzięki TVN7, na którym obejrzałam kiedyś kilka odcinków 3 serii.

i54.tinypic.com/s1430i.gif
#13 Drukuj posta
Dodany dnia 02-11-2009 16:34
Użytkownik

Awatar

Ranga: Animag Wąż
Punktów: 531
Medale:
Brak

Że tez ja ślepa nie zauważyłam tego tematu. Supernatural kocham beznadziejnym przypadkiem miłości bezgranicznej i ślepej.
Zaczęło się od polskiej grupy na lj (mutifandom_pl) gdzie zobaczyłam że jakiś dziwny serial o którym w życiu nie słyszałam jest chyba najbardziej popularny. A traf chciał że akurat wtedy TVN7 puszczał 1 sezon, moja siostra mi powiedziała że chyba to ostatnio widziała, więc oglądanie (jak to ja) zaczęłam od któregoś z kolei odcinka 1 serii. I wsiąkłam.
W sumie nie wiem kogo kocham bardziej. Sam jest takim moim typem spokojny, misiowy (idealny do przytulania i jako ochroniarz), lubi książki taki mój ideał męża. A Dean jest znowu takim chłopakiem na jakiś czas bo w dużej ilości masz go dosyć. Chyba jednak najbardziej kocham Bobby'ego xD. Nie no serio, czapeczka Bobby'ego rządzi x3. No i oczywiście jest Catsiel (którego znam niestety tylko z opowiadań i opisów), niestety jeszcze nie oglądałam 4 sezonu bo nie chce mi się napisów wgrywać i tyko czekam na to jak TVN się zlituje na biednymi ludźmi. Ale są duże szanse ze niedługo puszczą 4 sezon bo przecież teraz 3 leci (w poniedziałki o północy, grrr) tylko niestety nie oglądam wtedy wiec nie wiem ile jeszcze odcinków do końca. Oby tylko nie puścili o tak głupiej godzinie tego 4 sezonu ^^.

Ach, i co myślicie o moim cudnym avatarze z Sammy'm (i Dean'em of course)?

Avatar and animations by Sarah Jones <3.
www.myanimelist.net/profile/Safana Wyślij prywatną wiadomość
~93asia93 F
#14 Drukuj posta
Dodany dnia 02-11-2009 18:48
Użytkownik

Awatar

Medale:
Medal

hah, avatar niezły, chociaż wolę swój Oczko <love_Dean>

Czwarty sezon mam cały na komputerze, piątego 7odcinków, które do tej pory wyemitowała stacja CW (ósmy będzie 5listopada).
Jeśli podobał Wam się sezon trzeci, od czwartego nie będziecie mogli się oderwać.
Jeśli już "zaliczyliście" czwarty sezon - przy piątym padniecie trupem.

A co powiecie na fakt, że ojciec Jareda (filmowy Sam) jest Polakiem?
~Safana F
#15 Drukuj posta
Dodany dnia 30-11-2009 14:45
Użytkownik

Awatar

Ranga: Animag Wąż
Punktów: 531
Medale:
Brak

Fakt ze ojciec Jareda jest polakiem tłumaczy czemu on jest taki boski.
I dlaczego powinien zostać moim mężem xD.
A słyszeliście ze Jensen się zaręczył? Zostało to oficjalnie potwierdzone na twitterze jego narzeczonej.
No cóż, gratuluję Oczko.

Avatar and animations by Sarah Jones <3.
www.myanimelist.net/profile/Safana Wyślij prywatną wiadomość
~93asia93 F
#16 Drukuj posta
Dodany dnia 30-11-2009 15:06
Użytkownik

Awatar

Medale:
Medal

Słyszałam właśnie niedawno!
<beczy>
No załamka, mój Jensen zaręczony SmutnySmutnySmutny

A teraz serio.
ZAŁAMKA!
Stacja CW wyemitowała 10 odcinków piątego sezonu (ostatni, "Abandon all hope" jest baaaardzo zaskakujący i w ogóle Oczko ), a następny dopiero w styczniu 2010! SmutnySmutnySmutny

I tak na koniec moje powiedzonko, którego znajomi zapewne mają dość Oczko
Dean Winchester. AWESOME Dean Winchester. Oh, yeah baby, oh yeah.
Oczko
~Elvendork F
#17 Drukuj posta
Dodany dnia 30-11-2009 16:44
Użytkownik

Awatar

Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 66
Data rejestracji: 31.07.09
Medale:
Brak

Ha Ha Rozbawiony Myślę, że nie ma co opowiadać o tym, bądź wybierać który jest ' najlepszy' ponieważ, oni tworzą tak wspaniały duet i tak idealnie się dopełniają, że jeden bez drugiego nie istnieje. Ja kocham ten seria i zaraziłam nim kumpele, która mnie zaraziła Potterem. Uważam go za nieziemsko fantastyczny ! Kocham wręcz, rozbrajające poczucie humoru Dean'a, poza tym trudno mu odmówić uroku osobistego, ale temu nie ma się co dziwić. Sam, również potrafi być zabawny. Nie potrafię wybrać, który z braci jest lepszy, dla mnie są doskonali i już. Bardzo lubię śmiać się w niebo głosy kiedy ich oglądam, ponieważ są zadziwiający w jednej chwili, mroczna wszechobecna piorunująca cisza, władająca wszystkim nastraja już dostatecznie do ataku..by zaraz potem Dean rzucił jakimś tekstem, po którym można się poryczeć ze śmiechu. Oni są kochani, po prostu RozbawionyRozbawionyRozbawiony warto się zagłębić w całokształt - Nie z tego świata, chociażby właśnie dla Dean'a ( nie faworyzuję go ! ) JęzykRozbawiony

Chyba że macie we krwi, robienie z siebie kretynów.. cóż z genami nie wygracie.
~Diamond F
#18 Drukuj posta
Dodany dnia 21-01-2010 18:44
Użytkownik

Awatar

Ranga: Konduktor Błędnego Rycerza
Punktów: 903
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 06.08.09
Medale:
Brak

Koleżanka poleciła mi ten serial jakieś trzy tygodnie temu i właśnie jestem w trakcie drugiego sezonu. Po prostu zakochałam się w tym serialu od pierwszego odcinka. achhhhh :*

"Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony"
~ta sama maggie F
#19 Drukuj posta
Dodany dnia 12-06-2010 18:14
Użytkownik

Awatar

Punktów: 2220
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 07.05.10
Medale:
Brak

Ogladałam ten film zawsze gdy leciał o 16 uwielbiam go teraz leci tylko o 22 w piatki szkoda że przenieśli go na tak poźną godzine ale i tak staram się go zawsze w piątek obejrzeć.Uśmiech
~Isilien F
#20 Drukuj posta
Dodany dnia 06-08-2010 12:02
Użytkownik

Awatar

Punktów: 2248
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
Brak

Przyjaciółka mnie namówiła, na własne nieszczęście ^.^

Oto, co tygryski lubią najbardziej. Dwaj bracia, spięcia między nimi, drobne złośliwostki, dzięki którym dostaję głupawki i wzruszające kłótnie, wszystko w klimacie jak z horroru. To niemalże chore przywiązanie Deana do Impali, jego nieumiejętność do 'normalnego' życia - no i oczywiście cheeseburgery! Sam, z jego właściwą wrażliwością, kochany Sam, który przypomina mi pewnego przyjaciela.
Wszystko obracające się wokół wendigo w sosie własnym, zupie z ektoplazmy i zrazikach wołowych ze zmiennokształtnego oraz latających dookoła aniołów i demonów, na równi niebezpiecznych i zdradliwych.

Nie jestem dość cierpliwa, by oglądać w TV, wszystkie odcinki zostały zaliczone netem. Przy ostatnim się poryczałam jak nigdy, a przy Supernaturalu ryczałam dosyć często. Ah, byle do premiery 6 sezonu...
Korzeni w głębi lód nie skuje.
Z popiołów strzelą znów ogniska
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król - tułacz wróci na stolicę.

Uwaga. Drut kolczasty
http://www.normalsucks.fora.pl/ Wyślij prywatną wiadomość
Przeskocz do forum:
RIGHT